Krivična prijava protiv pet osoba zbog gradnje bez dozvole u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Nov.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv pet osoba zbog gradnje bez dozvole u Novom Sadu

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv pet osoba koje su osumnjičene da su, radovima na izgradnji nove stambene zgrade, oštetili susedni objekat, zbog čega su ljudi iz tog objekta ostali bez krova nad glavom.

Oni su osumnjičeni da su izvodili građevinske radove u Dositejevoj ulici u Novom Sadu bez građevinske dozvole i protivno tehničkim pravilima, te tako ugrozili sigurnost susednog stambenog objekta i prouzrokovali veliku materijalnu štetu, navodi se u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << saopštenju za javnost.

Dodaje se da je protiv dvoje Novosađana, vlasnika (1968) i odgovorne osobe u građevinskom preduzeću (1954), podneta krivična prijava zbog sumnje da su počinili krivična dela građenje bez građevinske dozvole, nepropisno i nepravilno izvođenje građevinskih radova i teška dela protiv opšte sigurnosti.

Za građenje bez građevinske dozvole krivična prijava tereti još jednog Novosađanina (1989), a jedan muškarac (35) iz Novog Sada i jedan iz Siriga (47) osumnjičeni su za teško delo protiv opšte sigurnosti.

Po nalogu javnog tužioca, svi oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni na saslušanje Osnovnom javnom tužilaštu u Novom Sadu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivične prijave protiv pet osoba zbog rušenja zida kuće u Dositejevoj

Izvor: Radio 021, 17.Nov.2018

Novosadska policija podnela je krivične prijave protiv pet osoba, osumnjičenih da su izvodili građevinske radove u Dositejevoj ulici bez građevinske dozvole i protivno tehničkim pravilima, te tako ugrozili sigurnost susedne kuće i prouzrokovali veliku materijalnu štetu...Dvoje Novosađana, vlasnik...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.