Mesiju odloženo saslušanje povodom utaje poreza

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2013, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesiju odloženo saslušanje povodom utaje poreza

Španski sud odložio je danas saslušanje fudbalera Lionela Mesija i njegovog oca Horhea, koje je bilo zakazano za 17. septembar, povodom utaje poreza.

Lionel Mesi  

Lionel i Horhe optuženi su u junu za prevaru, neplaćanjem poreza na prihode za 2006, 2007, 2008. i 2009. godinu. Tada se spekulisalo da će Argenitnac morati u zatvor, ali je Lionel ipak rešio deo problema.

 

 

Saslušanje povodom utaje poreza bilo je zakazano >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za 17. septembar, ali je sud ipak prihvatio zahtev Mesijevog advokata da se odloži, jer bi Argenitanac dan kasnije trebalo da nastupa za Barselonu u Ligi šampiona protiv Ajaksa. Sud je novo saslušanje zakazao za 27. septembar u 11.00, sat vremena posle njegovog oca.

 

Lionelov otac, Horhe je u avgustu platio više od pet miliona evra poreza, koji su dugovali Španiji.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesiju odloženo saslušanje povodom utaje poreza

Izvor: Dzungla.org, 10.Sep.2013

Španski sud odložio je danas saslušanje fudbalera Lionela Mesija i njegovog oca Horhea, koje je bilo zakazano za 17. septembar, povodom utaje poreza. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Mesiju odloženo saslušanje povodom utaje poreza

Izvor: Kurir, 10.Sep.2013

Saslušanje povodom utaje poreza bilo je zakazano za 17. septembar, ali je sud ipak prihvatio zahtev Mesijevog advokata da se odloži, jer bi Argenitanc dan kasnije trebalo da nastupa za Barselonu u Ligi šampiona protiv Ajaksa..MADRID - Španski sud odložio je danas saslušanje fudbalera Lionela Mesija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.