Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2020, 15:35

Mesijev otac: Klauzula od 700 miliona evra ne postoji

Horhe Mesi, otac fudbalera Barselone Lionela Mesija, rekao je da otkupna klauzula za njegovog sina od 700 miliona evra ne postoji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horhe Mesi: Klauzula od 700 miliona evra nije važeća

Izvor: Danas, 04.Sep.2020

Otac i menadžer fudbalera Barselone Lionela Mesija naveo je da otkupna klauzula od 700 miliona evra u ugovoru više nije važeća i da fudbaler može besplatno da napusti katalonski klub.

Nastavak na Danas...

Mesijev otac tvrdi da je odštetna klauzula od 700 miliona evra nevažeća, Suarez ide u Juventus

Izvor: Danas, 04.Sep.2020

Getty Images Osipanje šampionskog tima Barselone je u toku. Iako su pojedini mediji danas objavili da bi mogao da se napravi veleobrt i da Mesi ostane u Barseloni, kandidat za budućeg predsednika španskog velikana Viktor Font ne veruje u takav scenario. „To bi bilo veliko iznenađenje, jer sam stekao...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.