Mesijev otac: Klauzula od 700 miliona evra ne postoji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2020, 15:51

Mesijev otac: Klauzula od 700 miliona evra ne postoji

Horhe Mesi, otac fudbalera Barselone Lionela Mesija, rekao je da je otkupna klauzula za njegovog sina od 700 miliona evra nepostojeća.

Saga i spekulacije o odlasku prve zvezde Katalonaca godinu dana pre isteka ugovora traje već nedeljama, a po nekim informacijama, govorilo se da postoji otkupna klauzula od 700 miliona evra, koju zainteresovani klubovi moraju da plate za Mesija.

"Ne znamo koji ugovor je analiziran i na kako je zaključeno da on sadrži klauzulu o raskidu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja se aktivira u slučaju da fudbaler odluči da iskoristi opciju da jednostrano raskine ugovor na kraju sezone 2019/20. Ovo je očigledna greška La Lige. Klauzula 8.2.3.6 ugovora koji su potpisali igrač i klub doslovno kaže: "ova kompenzacija neće važiti ukoliko dođe do jednostranog raskida ugovora na kraju sezone 2019/20. Jasno je da klauzula od 700.000.000 evra više ne važi", stoji u saopštenju Horhea Mesija poslatom španskoj La Ligi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.