Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024, 10:32

Mesi je za ruku držao klinca koji je čak tri puta bogatiji od njega, evo o kome je reč

M. M.


Poznat otac, još popularnija majka…

Printskrin: X/@KimKardashian


Argentinski fudbaler Lionel Mesi usrećio je prethodne noći jednog osmogodišnjeg dečaka kom se ispunio san, te je u društvu pomenutog igrača izašao na teren pred meč između Los Anđeles Galaksija i Intera!
Malo ko je i obraćao pažnju o identitetu deteta, mada su američki mediji brzo shvatili da je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Sejnt Vest – sin čuvenog repera Kanjea Vesta i Kim Kardašijan.
Upravo se Kim pohvalila da je njen sin bio pored Mesija, te je objavila video snimak uz reči:
Saint walking Messi out on the field tonight at the La Galaxy vs Inter Miami game!!! He is living the absolute dream! pic.twitter.com/g6ZEy6ujYr— Kim Kardashian (@KimKardashian) February 26, 2024
Sejnt korača pored Mesija i ide na teren na utakmici između Galaksija i Majamija. On apsolutno živi svoj san!
Ono što je zanimljivo jeste da je mali Sejnt čak tri puta bogatiji od Mesija, ukoliko gledamo novac koji zarađuju njegovi roditelji.
Vrednost Kim Kardašijan se procenjuje na 1,7 milijardi dolara, Vest je negde na 400 miliona, dok je Mesi među najbogatijim sportistima i procenjen je na 600 miliona dolara.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.