Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2017, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mej: Incident u Londonu kao "potencijalni teroristički napad"

LONDON - Britanska premijerka Tereza Mej osudila je danas incident u Londonu u kojem noćas jedna osoba nastradala kada je kombi uletio među muslimanske vjernike rekavši da ga policija tretira kao "potencijalni teroristički napad", prenosi BBC.

Ona je izrazila solidarnost sa povrijeđenima.

"Ovo je strašan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << incident. Moje misli su sa onima koji su povrijeđeni, njihovim voljenima i službama hitne pomoći na licu mjesta", rekla je Mej u pisanom saopštenju, prenosi Rojters.

U incidentu je povređeno 10 oosoba od kojih je osam smješteno u tri bolnice, a dvije su sa lakšim povredama zbrinute na licu mjesta.

Istragu o incidentu vodi antiteroristička jedinica britanske policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Mej osudila sinoćni incident u Londonu, policija napad tretira kao TERORIZAM

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017

Nastradala jedna osoba..Britanska premijerka Tereza Mej osudila je danas incident u Londonu u kojem noćas jedna osoba nastradala kada je kombi uleteo među muslimanske vernike rekavši da ga policija tretira kao "potencijalni teroristički napad", prenosi BBC...Ona je izrazila solidarnost sa povređenima...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.