Mediji u Crnoj Gori s pažnjom prate prvu zvaničnu posetu Milatovića Srbiji

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 11:22

Mediji u Crnoj Gori s pažnjom prate prvu zvaničnu posetu Milatovića Srbiji

Svi podgorički mediji s pažnjom prate današnju prvu zvaničnu posetu predsednika Crne Gore Jakova Milatovića Srbiji i njegov susret sa srpskim predsednikom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, podsetimo, svečano je danas dočekao Milatovića ispred Palate Srbija.

Srbija je prva zemlja koju Milatović posećuje nakon što je izabran na tu funkciju. On je, kako je ranije i najavio, u međuvremenu u dva navrata boravio u Briselu, gde se sastao sa zvaničnicima EU >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i NATO.

Na sinoć priredjenom svečanom prijemu u Crnogorskoj kući u Beogradu, Milatović je rekao da dolazi u u nameri da da doprinos revitalizaciji političkih odnosa dve zemlje, prenose podgorički mediji.

Crnogorski predsednik je ranije rekao da je cilj njegove posete Beogradu jačanje političkih i ekonomskih odnosa dve države i unapređenje regionalne saradnje.

Jakov Milatović je prvi crnogorski predsednik koji je otišao na Spomenik neznanom junaku na Avali i položio venac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.