Mediji objavili Kolindine mejlove, među njima i Vučićev?

Izvor: B92, 20.Avg.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji objavili Kolindine mejlove, među njima i Vučićev?

Zagreb -- Hrvatski nedeljnik "Nacional" objavio je u današnjem izdanju sadržaj nekoliko imejlova za koje tvrde da ih je poslala predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

Kako prenosi Index.hr, reč je o mejlovima poslatim njenom tadašnjem savetniku Mati Radeljiću.

Između ostalog, kako se navodi, ona je Radeljiću prosleđivala svoju komunikaciju s Ivanom Zvonimirom Čičkom, kog je zamolila za pomoć na reakcije oko njene izjave "Za dom spremni".

Kako piše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Nacional", ona mu se obraćala sa "Zvonkec moj" i tražila da on, kao šef nevladine organizacije, piše jevrejskim organizacijama u njenu odbranu.

"Nacional" takođe piše i da ljudi bliski kandidatu za predsedničke izbore Miroslavu Škori nameravaju da tih dvestotinjak mejlova koje su razmenili Radeljić i Kolinda iskoriste kao oružje kojim bi "zapretili" aktuelnoj predsednici.

Dalje, navodi "Nacional", Radeljića je pitala "Joj, Mate, jesmo li to trebali napraviti?", nakon što je sklonila Titovu bistu s Pantovčaka. Navodno postoji i mejl u kom stoji da ju je Aleksandar Vučić zamolio da više ne koristi izraz "velikosrpska agresija".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji objavili mejlove Kolinde Grabar-Kitarović

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2019

ZAGREB - Hrvatski nedjeljnik "Nacional" objavio je u današnjem izdanju sadržaj nekoliko imejlova za koje tvrde da ih je poslala predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.