Mediji: Šojgu u ponedeljak u Beogradu, možda stiže i Pancir

Izvor: B92, 13.Feb.2020, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Šojgu u ponedeljak u Beogradu, možda stiže i "Pancir"

Beograd -- Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu boraviće 17. februara u zvaničnoj poseti Srbiji, prenose beogradski mediji.

Kako pišu Večernje novosti u izdanju od četvrtka, tada bi u zemlju mogao da stigne i prvi deo isporuke od šest sistema za protivvazdušnu odbranu "Pancir".

Po navodima lista, Srbija je prošle godine naručila jednu bateriju sistema "Pancir S1" a ruski mediji su pisali da je rok za prvi segment isporuke, druga polovina februara.

Navodi se i da će tokom posete Srbiji, Šojguu biti uručen počasni doktorat Univerziteta odbrane zbog doprinosa razvoju saradnje dve zemlje u oblasti odbrane.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novosti: Šojgu u ponedeljak u Beogradu, uz njega možda stiže i sistem Pancir

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Feb.2020

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu boraviće 17. februara u zvaničnoj poseti Srbiji, a tada bi u zemlju mogao da stigne i prvi deo isporuke od šest sistema za protivvazdušnu odbranu "Pancir", pišu Večernje novosti u izdanju od četvrtka...Po navodima lista, Srbija je prošle godine naručila...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.