Mediji: Nova zaplena kokaina na brodu, opet uhapšeni Crnogorci, ovog puta u Čileu

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Nova zaplena kokaina na brodu, opet uhapšeni Crnogorci, ovog puta u Čileu

Policija u Čileu, u gradu Vinja del Mar, zaplenila je više od 100 kilograma kokaina, na brodu na kojem se nalazilo pet pomoraca iz Crne Gore, saznaje "Borba".

Prema saznanjima tog medija, pomorci su se javili porodicama u Crnoj Gori, a trenutno su u kućnom pritvoru u pomenutom gradu, dok se istraga ne okonča.

Dvojica pomoraca su iz Herceg Novog, a trojica iz Bara, navodi "Borba.me".

Brod inostrane kompanije trebalo je da isplovi iz luke u tom gradu ka Evropi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prva destinacija mu je bila Španija.

Ispituje se da li ova isporuka ima veze sa nedavnom zaplenom više od 18 tona kokaina u SAD, sa kojom su takođe povezani crnogorski pomorci.

Akcija u Vinja del Maru je izvedena pre nekoliko dana, kada je brod trebao da se iskrca iz te luke, dodaje se.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorski pomorci uhapšeni u Čileu zbog šverca kokaina

Izvor: RTS, 09.Jul.2019

U čileanskom gradu Vinja del Mar policija je zaplenila preko 100 kilograma kokaina, na brodu na kojem se nalazilo pet pomoraca iz Crne Gore, saznaje crnogorska "Borba". . Pomorci su se javili porodicama u Crnoj Gori, trenutno...

Nastavak na RTS...

ZAPLENjENO VIŠE OD 100 KILOGRAMA KOKAINA: Pet crnogorskih mornara u pritvoru

Izvor: Večernje novosti, 09.Jul.2019

Brod inostrane kompanije trebalo je da isplovi iz luke u Vinja del Mar ka Evropi, a prva destinacija mu je bila Španija Policija u gradu Vinja del Mar u Čileu zaplenila je više od 100 kilograma kokaina na brodu na kojem se nalazilo pet pomoraca iz Crne Gore, saznaje Borba.me....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.