Crnogorski pomorci uhapšeni u Čileu zbog šverca kokaina

Izvor: RTS, 09.Jul.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski pomorci uhapšeni u Čileu zbog šverca kokaina

U čileanskom gradu Vinja del Mar policija je zaplenila preko 100 kilograma kokaina, na brodu na kojem se nalazilo pet pomoraca iz Crne Gore, saznaje crnogorska "Borba".
Pomorci su se javili porodicama u Crnoj Gori, trenutno su u jednoj vrsti kućnog pritvora u pomenutom gradu, dok se istraga ne okonča. Dvojica pomoraca su iz Herceg Novog, a trojica iz Bara, prenosi Borba.

Brod inostrane >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kompanije trebalo je da isplovi iz luke u tom gradu ka Evropi. Prva destinacija mu je bila Španija.
Ispituje se da li ova isporuka ima veze sa nedavnom zaplenom preko 18 tona kokaina u SAD, sa kojom su takođe povezani crnogorski pomorci.
Akcija u Vinja del Maru izvedena je pre nekoliko dana, kada je brod trebalo da se iskrca iz te luke.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pet crnogorskih mornara u pritvoru zbog šverca kokaina

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jul.2019

PODGORICA - Policija u gradu Vinja del Mar u Čileu zaplijenila je više od 100 kilograma kokaina na brodu na kojem se nalazilo pet pomoraca iz Crne Gore, saznaje Borba.me.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.