Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jun.2023, 09:45

Mediji: Niko neće za direktora škole 'Vladislav Ribnikar'

Nijedan od kandidata, koji su do sada bili na razgovoru za direktora Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, nije želeo da prihvati tu funkciju.Kako Večernje novosti saznaju, kolektiv škole dao je punu podršku direktorki Snežani Knežević, koja je na tom mestu od 2005. godine i ternutno u petom mandatu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Niko neće da bude direktor "Ribnikara"

Izvor: B92, 30.Jun.2023

Beograd -- Nijedan od kandidata, koji su do sada bili na razgovoru za direktora Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, nije želeo da prihvati tu funkciju...Kako Večernje novosti saznaju, kolektiv škole dao je punu podršku direktorki Snežani Knežević, koja je na tom mestu od 2005. godine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.