Mediji: Niko neće da bude direktor Ribnikara

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 09:52

Mediji: Niko neće da bude direktor "Ribnikara"

Beograd -- Nijedan od kandidata, koji su do sada bili na razgovoru za direktora Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, nije želeo da prihvati tu funkciju.

Kako Večernje novosti saznaju, kolektiv škole dao je punu podršku direktorki Snežani Knežević, koja je na tom mestu od 2005. godine i ternutno u petom mandatu.

U međuvremenu su, zbog utvrđenih nepravilnosti u radu, pedagog, psiholog i sekretar, posle disciplinskog postupka, kažnjeni novčano odbijanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od plate, naveo je list.

Promena direktora škole je u nadležnosti ministra prosvete, koji ima rok od godinu dana da to učini.

U "Vladislavu Ribnikaru" se počekom maja ove godine dogodio masakr kada je učenik K.K. ubio više đaka i radnika obezbeđenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.