Mediji: Ko je čovek koji sedi pored Manojlovića i Vuletića na buđenju za pravednu Srbiju? FOTO

Izvor: B92, 01.Dec.2022, 00:23

Mediji: Ko je čovek koji sedi pored Manojlovića i Vuletića na "buđenju za pravednu Srbiju"? FOTO

Na večeri u jednom restoranu, koje su iz pokreta "Kreni-Promeni" nazvali "buđenje za pravednu Srbiju" bio je i Siniša Jasnić, prenose mediji.

Kako pišu "Novosti", "Jasnić je ojadio Univerzijadu i budžet Srbije".

"Jasnić je kao direktor privrednog društva "Evropske univerzitetske igre 2020" Beograd sa jednim saučesnikom, zloupotrebama oštetio budžet Srbije za čak 68 miliona dinara", prenose mediji.

Na večeri je bio i osnivač pokreta "Kreni-Promeni" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sava Manojlovića, kao i profesor Pravnog Fakulteta Vladimir Vuletić.

Pitanje koje se postavlja je da li su ih na jednom mestu okupili oni koji iz inostranstva finansijama pokušavaju da unište i uspore razvoj Srbije.

Kako navode "Novosti, pokret Sava Manojlovića "Kreni Promeni", kao i "ekološke" proteste koje su pokretali, plaćaju strane organizacije putem donacija.

Na to je skrenula pažnju i premijerka Ana Brnabić u januaru ove godine, kada je otkrila da je Manojlović od Rokfeler fondacije dobio 25.000 dolara.

"Taj novac dolazi od fondova i institucija, a to pokazuje jedan stepen ludila koje imamo u zemlji, gde imate američke fondacije koje plaćaju proteste protiv Rio Tinta. Savo Manojlović je od Rokfeler fondacije dobio 25.000 dolara za opšte namene, pritom je to prvi put da je dobio novac od njih, takoreći na lepe oči", rekla je tada premijerka Ana Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.