Mediji: Eksplozija u Krušiku, jedna osoba povređena

Izvor: Beta, 22.Maj.2023, 10:32

Mediji: Eksplozija u Krušiku, jedna osoba povređena

U fabrici namenske industrije Krušik u Valjevu jutros je došlo do eksplozije u kojoj je povređena jedna radnica, javio je N1.Kako piše portal, povređena je radnica S.A. (61) koja je zadobila povrede ruke i opekotine po licu.Eksplozija se dogodila u radionici 1 vojnog dela fabrike.Radnici Krušika kazali su za N1 sa je povređena koleginica prevezena u Urgentni centar Opšte bolnice Valjevo i da za sada nije poznato koliko su teške povrede koje je zadobila.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u fabrici oružja u Krušiku

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2023

VALJEVO - U fabrici namjenske industrije Krušik u Valjevu jutros je došlo do eksplozije u kojoj je povrijeđena jedna radnica.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Masovna tuča u Srpcu, više povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2023

SRBAC – U noći sa petka na subotu u Srpcu je došlo do tuče između više osoba, a trojica su zadobila teške tjelesne povrede i prevezena su u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.