Mediji: Članove vojnog sindikata teraju da ćute o korupciji i kriminalu nakon hapšenja Antića i Jeftića

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 17:50

Mediji: Članove vojnog sindikata teraju da ćute o korupciji i kriminalu nakon hapšenja Antića i Jeftića

Od lica bliskih Antiću i Jeftiću se vrši pritisak na članove sindikata, da ne progovore o korumpiranom vrhu i malverzacijama u vojnom sindikatu, pišu Novosti.

Kako prenose, od članova ovog sindikata, lica bliska uhapšenom Antiću i Jeftiću vrše stravične pritiske na svedoke i članove ovog sindikata, koji su odlučili da iznesu sve detalje vezane za malverzacije, pronevere i kriminalne radnje rukovodstva vojnog sindikata.

Novosti navode, da razočarani članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovog sindikata iznose da se od lica bliskih Antiću i Jeftiću, na perfidan način pozivaju svedoci i članovi sindikata da daju podršku uhapšenim licima i da utiču na sprovođenje istrage.

Ovi pritisci idu tako daleko da su pojedinim članovima upućene i otvorene pretnje, kako bi ćutali o krivičnim delima za koje su osumnjičeni čelnici sindikata i kako bi im dali podršku, piše pomenuti portal.

Novosti podsećaju, da je u svom saopštenju Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu obavestilo javnost da je donelo Naredbu o sprovođenju istrage protiv Antića i Jevtića zbog produženog krivičnog dela Pronevera u saizvršilaštvu za koje je zaprećena kazna zatvora u trajanju od 2 do 12 godina zbog postojanja osnova sumnje, da su od vojnog sindikata prisvojili novac i druge pokretne stvari u više milionskom iznosu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.