Maturantkinje Medicinske škole iz Novog Pazara sletjele sa puta! Ima povrijeđenih

Izvor: SandzakPress.net, 30.Maj.2023, 20:20

Maturantkinje Medicinske škole iz Novog Pazara sletjele sa puta! Ima povrijeđenih

Nekoliko maturantkinja srednje Medicinske škole iz Novog Pazara, pretpostavlja se njih pet, danas su vozilom sletjele sa puta na dionici Novi Pazar Draževiće. One su kako saznajemo sletjele u kanal pored puta, pretpostavka je zbog klizavog kolovoza. Jedna djevojka zadobila je teže povrede glave, dvije su upućene u ovdašnju bolnicu radi daljih pregleda, a dvije su puštene na kućno liječenje. One su se javile Domu zdravlja u Sjenici Iz gradskog Saveta za bezbednost saobraćaja i Saobraćajne >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << policije apeluju posebno na roditelje da ne daju maturantima vozila, a na maturante da strogo poštuju propise o bezbjednosti saobraćaja, kako bi sačuvali svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju. Izvor: indeksonline.rs The post Maturantkinje Medicinske škole iz Novog Pazara sletjele sa puta! Ima povrijeđenih appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

MATURANTKINJE SLETELE S PUTA KOD NOVOG PAZARA Pet devojčica povređeno, jedna u težem stanju!

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Maj.2023

Nekoliko maturantkinja srednje Medicinske škole iz Novog Pazara, pretpostavlja se njih pet, danas su vozilom sletele sa puta na deonici Novi Pazar – Draževiće. Pretpostavlja se da je do saobraćajke došlo zbog klizavog kolovoza. Jedna devojčica zadobila je teže povrede glave, dve su upućene...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.