Izvor: Pančevac-online.com, 30.Maj.2023, 20:31

MATURANTKINJE SLETELE S PUTA KOD NOVOG PAZARA Pet devojčica povređeno, jedna u težem stanju!

Nekoliko maturantkinja srednje Medicinske škole iz Novog Pazara, pretpostavlja se njih pet, danas su vozilom sletele sa puta na deonici Novi Pazar – Draževiće. Pretpostavlja se da je do saobraćajke došlo zbog klizavog kolovoza. Jedna devojčica zadobila je teže povrede glave, dve su upućene u bolnicu radi daljih pregleda, a dve su puštene na kućno […] The post MATURANTKINJE SLETELE S PUTA KOD NOVOG PAZARA Pet devojčica povređeno, jedna u težem stanju! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

UŽAS NA ČUKARICI Dečak (13) pretučen! Hitno prevezen u bolnicu! Tuči prethodila rasprava oko devojke?!

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Maj.2023

Dete staro oko 13 godina pretučeno je večeras u Radničkoj ulici na Čukarici. Prema nezvaničnim informacijama, dečak je napadnut nakon rasprave oko devojke. U ovom trenutku nije poznato ko ga je tačno napao. Dečak je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu. (Panćevac/Kurir) MATURANTKINJE SLETELE...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.