Matović: Pokret Metla će sprovesti debeogradizaciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2020, 15:20

Matović: Pokret Metla će sprovesti "debeogradizaciju"

Član Predsedništva pokreta "Metla2020" Ivan Matović izjavio je da će taj pokret sprovesti "debeogradizaciju" i izvršiti ravnomeran razvoj svih regiona.

On je rekao da mladi ljudi u Srbiji nakon završenog fakulteta ne žele da se vrate u svoje gradove zbog nedostatka posla i nemogućnosti da zasnuju porodicu i pristojno žive.

"U unutrašnjost Srbije, u manja mesta više se niko ne vraća, jer nemaju uslove da pronađu posao. Pokret Metla će zato sprovesti debeogradizaciju, izvršiti ravnomeran razvoj svih regiona, gradova i sela", poručio je Matović, saopštila je Metla2020.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.