Izvor: N1 televizija, 06.Dec.2021, 18:12

Matić: Za „zaklaću te“ Vidojkoviću – 3 meseca uslovno, ispod zakonskog minimuma

"Znam gde stanuješ, zaklaću te kurvin sine… Prvo ću da te zakoljem a onda imam da te sečem na komade glupanderu glupi… Zaklaću te, kunem se". Ova nepotpisana poruka upućena je Marku Vidojkoviću 20. juna na lični Instagram profil, podseća se u tekstu Verana Matića, koji kaže da je sud prošle nedelje doneo prvostepenu presudu i da je izrečena kazna od tri meseca zatvora, uslovno na godinu dana i obaveza lečenja na slobodi. Konstatuje da je izrečena kazna ponovo ispod zakonskog minimuma propisanog za konkretno delo koje je izvršeno, a da presuda poput ove može samo "da ohrabri sve one koji svoje mržnje i frustracije žele „da leče“ na novinarima i medijskim radnicima".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Za „zaklaću te Vidojkoviću“ kazna ispod zakonskog minimuma i to uslovna

Izvor: Danas, 06.Dec.2021

Kazna od tri meseca zatvora uslovno, izrečena za pretnje smrć piscu i kolumnisti Marku Vidojkoviću je ispod zakonskog minimuma za konkretno delo koje je izvršeno i presuda poput ove može samo "da ohrabri sve one koji svoje mržnje i frustracije žele „da leče“ na novinarima i medijskim radnicima".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.