Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2024, 13:04

Matić: Policija mora da obezbedi Lalić, Gruhonjića i druge novinare koji su pod pretnjama

Član Stalne radne grupe za bezbednost novinara Veran Matić ocenio je danas kao "veoma zabrinjavajuće" što, uprkos obećanjima, policija još uvek nije uradila procenu bezbednosti za predsednicu Nezavisnog društva novinara Vojvodine Anu Lalić i programskog direktora tog udruženja, univerzitetskog profesora Dinka Gruhonjića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sve gore i učestalije pretnje novinarima poslednjh meseci u Novom Sadu: Policija mora da garantuje bezbednost Ani Lalić i Dinku Gruhonjiću

Izvor: Danas, 19.Apr.2024

Zbog eskalacije pretnji i napada Novi Sad je postao najnebezbednije mesto za život novinara u Srbiji, ocenjeno je na današnjem sastanku Stalne radna grupa za bezbednost koji je održan u ovom gradu u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.