Masovno isključenje struje KAO UPOZORENJE: Maduro formirao vojnu komandu za zaštitu STRATEŠKIH OBJEKATA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovno isključenje struje KAO UPOZORENJE: Maduro formirao vojnu komandu za zaštitu STRATEŠKIH OBJEKATA

Vlasti Venecuele odlučile su da formiraju vojnu komandu kako bi se zaštitili strateški objekti, a nakon nedavnog masovnog isključenja struje, prenosi Tas s.

To je objavio predsednik Venecuele Nikolas Maduro, koji je rekao da je ta služba osnovana kako bi se zaštitile glavne strateške službe.

Prema njegovim rečima, komanda će se sastojati od četiri voda vojske čija će zaduženja, između ostalog, biti nadzor rada strateških objekata, kao i njihova zaštita >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od fizičkih i sajber napada.

En videoconferencia con todas las autoridades civiles y militares, afinamos los detalles del despliegue de los Ejercicios Militares “Ana Karina Rote”, que se llevarán a cabo durante los días #16Mar y #17Mar para asegurar todo el Sistema Eléctrico y los Sistemas de Agua del país. pic.twitter.com/qFEaT0cfAn

— Nicolás Maduro (@NicolasMaduro) March 16, 2019

Početkom marta, Karakas i 20, od 23 regiona Venecuele ostali su bez struje, a Nacionalna kompanija za elektriku saopštila je da je prekid uzrokovan incidentom na najvećoj hidroelektrani u zemlji.

Za taj incident Maduro je optužio SAD.

Normalan dovod struje ponovo je uspostavljen 12. marta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.