Venecuela: Uspostavljena vojna komanda za zaštitu objekata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venecuela: Uspostavljena vojna komanda za zaštitu objekata

Vlasti Venecuele odlučile su da formiraju vojnu komandu kako bi se zaštitili strateški objekti, a nakon nedavnog masovnog isključenja struje, prenosi Tass.

To je objavio predsednik Venecuele Nikolas Maduro, koji je rekao da je ta služba osnovana kako bi se zaštitile glavne strateške službe.

Prema njegovim rečima, komanda će se sastojati od četiri voda vojske čija će zaduženja, između ostalog, biti nadzor rada strateških objekata, kao i njihova zaštita >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od fizičkih i sajber napada.

Početkom marta, Karakas i 20, od 23 regiona Venecuele ostali su bez struje, a Nacionalna kompanija za elektriku saopštila je da je prekid uzrokovan incidentom na najvećoj hidroelektrani u zemlji.

Za taj incident Maduro je optužio SAD.

Normalan dovod struje ponovo je uspostavljen 12. marta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Masovno isključenje struje KAO UPOZORENJE: Maduro formirao vojnu komandu za zaštitu STRATEŠKIH OBJEKATA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2019

Vlasti Venecuele odlučile su da formiraju vojnu komandu kako bi se zaštitili strateški objekti, a nakon nedavnog masovnog isključenja struje, prenosi Tas s...To je objavio predsednik Venecuele Nikolas Maduro, koji je rekao da je ta služba osnovana kako bi se zaštitile glavne strateške službe...Prema...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.