Izvor: Southeast European Times, 13.Okt.2009, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskirani muškarci opljačkali banku u albanskom gradu Valoni

13/10/2009

TIRANA, Albanija -- Tri maskirana naoružana muškarca opljačkala su u ponedeljak (12. oktobra) banku u lučkom gradu Valoni. Pljačkaši su pobegli u Mercedesu koji je kasnije pronađen zapaljen. Suma ukradenog novca nije saopštena.

U međuvremenu, dva brata uhapšena su u ponedeljak u jugoistočnom gradu Đirokastri nakon što je policija pronašla 30 kg marihuane i pušku AK 47 u njihovom stanu. Prve informacije koje je objavila policija ukazuju da su njih dvojica planirali da prokrijumčare narkotike u susednu Grčku. (Njuz 24, Top Njuz, Šekuli, Ora Njuz - 12/10/09)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.