Marković: Bez nas nema nove vlade

Izvor: B92, 11.Feb.2014, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Bez nas nema nove vlade

Jagodina -- Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma izjavio je da ne zna ko će biti budući premijer ali zna da bez koalicije SPS-PUPS-JS neće biti nove vlade.

"Ne sumnjam da ćemo ubedljivo pobediti u Jagodini", rekao je Marković na predizbornim mitingu u Končarevu.

Marković je podsetio da je Jagodina u Grčkoj dobila šest hektara zemlje i izvela Srbiju na more. On je doda i da se u Jagodini gradi pet fabrika italijanskih kompanija i jedna iz Ruske Federacije rekavši da je"Jagodina sada najveće gradilište u Evropi".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marković: Bez SPS, PUPS, JS neće biti nove Vlade

Izvor: Blic, 11.Feb.2014

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma, izjavio je večeras da ne zna ko će biti budući predsednik vlade ali zna da bez koalicije SPS-PUPS-JS neće biti nove vlade..."Ne sumnjam da ćemo ubedljivo pobediti u Jagodini", rekao je Marković na predizbornim mitingu u Končarevu...Marković...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.