Marković: Bez SPS, PUPS, JS neće biti nove Vlade

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Bez SPS, PUPS, JS neće biti nove Vlade

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma, izjavio je večeras da ne zna ko će biti budući predsednik vlade ali zna da bez koalicije SPS-PUPS-JS neće biti nove vlade.

"Ne sumnjam da ćemo ubedljivo pobediti u Jagodini", rekao je Marković na predizbornim mitingu u Končarevu.

Marković je podsetio da je Jagodina u Grčkoj dobila šest hektara zemlje i izvela Srbiju na more. On je doda i da se u Jagodini gradi pet fabrika italijanskih kompanija i jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz Ruske Federacije rekavši da je"Jagodina sada najveće gradilište u Evropi".

"Sutra ću u Industrijskoj zoni, u 16,45 sati zapaliti "olimpijsku baklju" jer smo mi olipijsko industrijski centar. Nigde se u Srbiji ne pravi pet fabrika, a pet olimpisjkih krugova, svaki od krugova će značiti jednu fabriku", rekao je Marković.

On je rekao da već deset dana intenzivno pregovara sa kompanijama iz Rusije i posle izbora očekuje da najamnje tri distributera iz Rusije dođu u Jagodinu gde će im biti ponuđeno da tamnošnji poljoprivrednici proizvode luk, pasulj, krompir, papriku, da se prerađuje u Jagodini i izvozi Rusiju.

U Srbiju ne bi trebalo uvoziti poljoprivredne proizvode koji se ovde mogu proizvoditi, ocenio je Marković.

On je obećao da će ubuduće svi članovi Kulturno umetničkih društava na području Jagodine, "od pionira pa do 23 godine starosti, dobijati po 1.000 dinara mesečno".

"Nisu to neke velike pare, ali će to deci biti prve pare za rad, osećaj da rade, i da imaju obavezu, sutra će biti dobri domaćini. Tako želimo da vaspitavamo mlade ljude," dodao je Marković.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marković:Bez SPS-PUPS-JS neće biti vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2014, 10:40

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma, izjavio je sinoć da ne zna ko će biti budući predsednik vlade, ali zna da bez koalicije SPS-PUPS-JS neće biti nove vlade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.