Marjanovići proslavili Đurđic: Sin i otac Zoranu odneli PAKET, a u goste im došla samo kuma

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2017, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanovići proslavili Đurđic: Sin i otac Zoranu odneli PAKET, a u goste im došla samo kuma

Zoran u zatvoru nije želeo da uradi bitnu stvar

Porodica Marjanović obeležila je krsnu slavu Đurđic u svom domu, u Borči krišom, iza zatvorenih vrata, a sem odane kume Vere Vukomanović , nijedan drugi gost nije prešao kućni prag i došao na svečani ručak.

Pročitajte i:

Ovo im je druga slava otkako je 2. aprila prošle godine na nasipu u Borči ubijena njihova snaja Jelena Marjanović (33), a prva bez sina Zorana koji se od 15. septembra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalazi u pritvoru kao glavnoosumnjičeni za taj zločin.

U crkvu, pa u zatvoren Marjanovići su porodičnu slavu obeležili tako što su u jutarnjim satima otišli do obližnje crkve kako bi osveštali slavski kolač, a potom su produžili u Centralni zatvor. Tamo su otac Vladimir i sin Uroš posetili Zorana i odneli mu paket. Kući su se vratili tek oko 15 sati, noseći slavski kolač.

Ni Zoranu Marjanoviću u zatvoru nije bilo do običaja.

- Pritvorenik Zoran Marjanović je imao porodičnu posetu i dobio je paket sa hranom. Nije tražio dozvolu da zapali sveću u zatvorskoj kapeli, iako na to ima prava kao i svi koji borave u CZ u Beogradu – potvrđeno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Kuma Vera Vukomanović je stigla na slavu oko 15.30, ali nije želela da daje nikakve izjave za medije. Samo je rekla:

- Bilo bi vam bolje da ste ima sami otišli kod nekog na slavu umesto što ste tu gde ste.

Vera je i inače svakodnevno kod Marjanovića u gostima. Ona živi u blizini, a prema nezvaničnim informacijama, najviše se brine u Jeleninoj i Zoranovoj ćerkici Jani.

Osim toga, pomaže i Zoranovoj majci Zorici u kućnim poslovima i česti im sprema ručak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.