Marijana Mateus: Uvek si mi bila oslonac

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Mateus: Uvek si mi bila oslonac

Kreatorka Marijana Mateus oglasila se putem društvene mreže Instagram povodom smrti njene sestre Jasmine, koja je ubijena danas zajedno sa njenim suprugom Nenadom Opačićem.Marijana je na svom društvenom profilu stavila fotografiju sa sestrom, uz koju je ostavila komentar:''''Počivaj u miru, sestro moja voljena. Uvek si bila moj oslonac i podrška. Ne znam kako izgleda moj život bez tebe, a sada ću morati da naučim'', napisala je ona. Vođa veterničkog klana Nebojša Opačić i njegova supruga brutalno likvidirani nešto iza ponoći U Novom Sadu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Marijana Mateus neutešna nakon ubistva sestre: Moraću da naučim da živim bez tebe!

Izvor: Svet plus, 01.Mar.2015

Sestra Marijane Mautes, Jasmina Opačić ubijena je zajedno sa svojim suprugom Nenadom, preksinoć u Novom Sadu. Modna kreatorka, te je modna kreatorka putem društvene mreže Instagram odlučila da svoju bol i tugu podeli sa obožavaocima.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.