Ubijena sestra Marijane Mateus

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijena sestra Marijane Mateus

Sinoć je u Novom Sadu ubijen Nenad Opačić , vođa veterničkog klana.

Nenad je ubijen ispred zgrade na Novom naselju, a pucano je i u njegovu suprugu Jasminu, piše Telegraf.

Nenad je preminuo na licu mjesta, a njegova supruga na putu do Urgentnog centra. Ono što je malo poznato jeste da je Jasmina sestra kreatorke Marijane Mateus.

“Jasmina mi je sestra od tetke, ali smo zajedno odrasle i mnogo smo se volele. Moja i njena mama su rođene sestre. Ovo su jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << teški trenuci u životu i trebaće mi dugo vremena da dođem sebi od šoka koji me je snašao”kaže Marijana

“Ubistvo je počinjeno od strane za sada neidentifikovanog lica ili više njih, a svi potencijali policijske uprave Novi Sad angažovani su na pronalaženju počinilaca”, rekao je načelnik policijske uprave Novi Sad Siniša Radaković.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARIJANA MATEUS: Teško mi je zbog sestrine smrti!

Izvor: Press, 28.Feb.2015

Sinoć je u Novom Sadu ubijen Nenad Opačić , vođa veterničkog klana. Nenad je ubijen ispred zgrade na Novom naselju, a pucano je i u njegovu suprugu Jasminu. Jasmina je sestra od tetke poznate srpske kreatorke Marijane Mateus. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.