Izvor: Blic, 14.Dec.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija i Stefan su braku i žive u STUDENJAKU: Fatalna ljubav dogodila se na Ekonskom fakultetu, venčali su se u 21. GODINI i imaju poruku za sve mlade parove

Marija Kolašinac (23) iz Nove Varoši je posle prvog susreta znala da će joj Stefan Morović (23) iz Herceg Novog biti muž, što je odmah i rekla svom najboljem prijatelju na liturgiji u crkvi. I Stefan je posle tri dana zabavljanja sa njom predosećao da pored sebe ima svoju buduću ženu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marija i Stefan su u braku i žive u Studenjaku: Sudbinu im je odredio jedan susret, venčali su se u 21. godini, a sada imaju poruku za sve mlade parove (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 14.Dec.2019

Prvo bračno putovanje, medeni mesec, proveli su na Kosovu i Metohiji Marija Kolašinac (23) iz Nove Varoši je posle prvog susreta znala da će joj Stefan Morović (23) iz Herceg Novog biti muž, što je odmah i rekla svom najboljem prijatelju na liturgiji u crkvi. I Stefan je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.