Manifestacija Budni uz knjigu

Izvor: Crtaci.info, 31.Maj.2011, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manifestacija "Budni uz knjigu"

Manifestacija "Budni uz knjigu" održaće se po četvrti put - 10. juna u Srbiji, a priređuju je izdavačka kuća "Laguna" i lanac knjižara "Delfi".


U okviru manifestacije, posetiocima se nude naslovi sa posebnim popustima, akcijske ponude DVD i CD izdanja i drugih artikala, kao i brojni pokloni i druga iznenađenja. Domaćini će biti popularni glumci i voditelji.

Noć knjige će biti rasprostranjena na šest lokacija - knjižarama "SKC", "Laguna" u Makedonskoj, "Terazije" (Kralja Milana 6), "Kod Vuka" (Bulevar kralja Aleksandra 92), "Bulevar" (Bulevar kralja Aleksandra 146) i "Zemun" (Glavna ulica 20). Manifestacija počinje u 18 časova i traje do ponoći.

Takođe, u još šest gradova - Kraljevu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu i Čačku, biće organizovan poseban program koji će uz kupovinu po sniženim cenama, imati i druge sadržaje.

"Budući da se po statistici svaka treća knjiga kupuje nekome kao poklon, smatramo da je 10. jun idealno vreme za kupovinu poklona pred kraj školske godine i početak sezone godišnjih odmora. S tim u vezi smo odabrali naslove za svačiji ukus koji će biti na popustu, od knjiga za odmor i razbibrigu, do knjiga pisaca ovenčanih Nobelovom nagradom za književnost", navodi se u saopštenju.

Izvor: Mondo.rs

Nastavak na Crtaci.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Crtaci.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Crtaci.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.