Mandić ne ide na proslavu Dana Republike Srpske: Ovo je razlog

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 20:30

Mandić ne ide na proslavu Dana Republike Srpske: Ovo je razlog

Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić izjavio je danas da neće moći da ode u Banjaluku 9. januara na proslavu Dana RS jer mu je tog dana slava.

Mandić je posle nalaganja badnjaka ispred Cetinjskog manastira čestitao predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku Dan RS.

"Ja sam dobio poziv i evo da iskoristim ovu priliku da čestitam i predsedniku Dodiku i narodu Republike Srpske Dan osnivanja RS ali ja, nažalost, nijedne godine nisam išao jer je 9. januar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moja krsna slava. Ja sam domaćin kući, tako da ću da budem sa svojom porodicom, kao što sam, bio i svih prethodnih godina", kazao je Mandić, prenose Vijesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.