Mandić: Neću biti u novoj Vladi

Izvor: B92, 10.Feb.2022, 12:13

Mandić: "Neću biti u novoj Vladi"

Andrija Mandić, jedan od lidera DF, kaže da on neće biti u novoj Vladi Crne Gore, ali da u njoj treba da budu autentični predstavnici srpskog naroda.

Pristalice Andrije Mandića, predsednika Nove srpske demokratije i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) zahtevaju da o novoj Vladi i statusu Srba u Crnoj Gori napokon počnu razgovori i to sa liderom DPS-a i predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, piše Politika u štampanom izdanju.

Mandić za Politiku kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da on neće biti lično deo nove Vlade, ali da autentični predstavnici srpskog naroda treba da budu u njoj. Takođe je istakao da su protesti koji se održavaju ovih dana deo strategije u borbu protiv prekrajanja izborne volje građana, ali ne i borba za odbranu bilo čijih fotelja. „Na protestima koje organizuju Demokrate biće ne samo poslanici, već i članstvo i simpatizeri DF-a“, dodao je on.

Naveo je da su Demokrate zakazali "partijski protest" i da se nisu konsultovali sa DF-om, ali da će oni ipak iskazati solidarnost. „Da bi protesti bili uspešni neophodni su zajedništvo i precizno definisani ciljevi. Poželjno je da takve proteste organizuje organizacioni odbor sastavljen od svih političkih stranaka“ zaključio je Mandić, prenosi Dan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.