Mančester Siti lako sa Vest Hemom za finale Liga kupa

Izvor: Kurir, 22.Jan.2014, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester Siti lako sa Vest Hemom za finale Liga kupa

U ekipi gostiju ceo meč odigrao je srpski reprezentativac Matija Nastasić, dok je Aleksandar Kolarov desetak minuta pre kraja zamenio Hesusa Navasa

Fudbaleri Mančester Sitija plasirali su se u finale engleskog Liga kupa pošto su u Londonu, u revanš utakmici polufinala, savladali ekipu Vest Hema sa 3:0.

Tim menadžera Manuela Pelegrinija pružio je još jednu blistavu partiju ove sezone i rezervsao mesto na Vembliju u borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za trofej.

Nakon što je u prvom meču kod kuće deklasirao Vesthem (6:0), Siti nije imao milosti ni u revanšu na Apton Parku, a strelci su bili Negredo u 3. i 60. i Aguero u 24. minutu.

U ekipi gostiju ceo meč odigrao je srpski reprezentativac Matija Nastasić, dok je Aleksandar Kolarov desetak minuta pre kraja zamenio Hesusa Navasa.

U drugom revanšu polufinala sutra se sastaju Mančester Junajted i Sanderlend (prvi meč 1:2).

Finalna utakmica engleskog Liga kupa igra se na Vembliju 2. marta.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mančester Siti lako sa Vest Hemom za finale Liga kupa

Izvor: Dzungla.org, 22.Jan.2014

U ekipi gostiju ceo meč odigrao je srpski reprezentativac Matija Nastasić, dok je Aleksandar Kolarov desetak minuta pre kraja zamenio Hesusa Navasa OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.