Mame VS. cerke Kako su poznate glumice izgledale kada su bile u godinama svojih mezimica

Izvor: medio.rs, 07.Apr.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mame VS. cerke Kako su poznate glumice izgledale kada su bile u godinama svojih mezimica

Smena generacija je prirodna. Neke poznate žene su postisnule njihove ćerke. Pronašli smo fotografije kada su Gold Hon i Kim Besindžer imale isto toliko godina koliko danas imaju njihove naslednice.

Gledaj majku, biraj ćerku... ili je u slučaju ovih žena obrnuto?

Pogledajte sami kako su čuvene glumice izgledale kada su imale godina koliko njihove ćerke imaju danas.

Goldi Hon i Kejt Hadson

Kejt ima 36, a njena majka Goldi Hon je u tim godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << bila 80-ih. Sličnost je neverovatna, ali nama se za nijansu ipak više sviđa mama.

Kim Besinžder i Irland Boldvin

Kim je 70-ih bila u godinama svoje ćerke Irland. Rodila je u 42. godini. Lepa Irland ima 20 godina i sve češće je možemo videti u medijima. Voli da se slika, posebno u provokativnim izdanjima, baš kao i njena mama nekad.

Demi Mur i Ramer Vilis

Demi ima 53 godine, a Ramer 27. U 20-im godinama Demi je bila na vrhuncu karijere. Tada je snimila čuvenog "Duha" s Patrikom Svejzijem.

Džeri Hol i Džordža Mej Džeger

Džeri Hol je Džordžu rodila 1992. godine, a sa Mikom Džegerom ima još troje dece. Lepa Džordža je manekenka, baš kao što je bila i njema majka, ima 24 godine. U 20-im Džeri je žarila i palila Londonom.

Vesna Čipčić i Anja Alač

Anja Alač (26) dobila je velike simpatije publike nakon uloge Ines Matošić u hrvatskoj seriji "Ruža vjetrova",a njena mama Vesna je u Anjinim godinama glumila u čuvenoj seriji "Vruć vetar".

Branka Pujić i Anđela Jovanović

Anđela ima 23 godine i glumica je koju ste mogli da zapazite u serijama "Moj rođak sa sela", "Totalno novi talas" ili kao prelepu Lenku Dunđerski u filmu "Doba Dunđerskih". Anđelina mama Branka Pujić i tata Dragan Jovanović su se prvi put poljubili daleke 1990. godine.  da bi dve godine kasnije dobili ćerku.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.