Mama folk pevačica, ćerka student medicine: Možda zna dve-tri moje pesme, sramota živa

Izvor: B92, 07.Maj.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mama folk pevačica, ćerka student medicine: "Možda zna dve-tri moje pesme, sramota živa"

Pevačica Mira Škorić najavljuje da će u narednim danima izaći njena nova pesma koja će biti potpuni hit, a usput priprema i veliki koncert za trideset godina karijere.

Pevačici najveću podršku daje ćerka Milica, koja je uspešan student medicine. Međutim, njena naslednica ne voli da se eksponira javno sa mamom.

“Evo sad je molim da poziramo za jednu ozbiljnu novinu i da se stilizujemo, da ličimo jedna na drugu. Ona se ne stidi, ali nije fan ničiji” >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Mira kaže da njena ćerka čak ni ne sluša njenu muziku.

“Ona možda zna dve, tri moje pesme što je živa sramota, ali ona je moj najveći ponos”, nasmejano je rekla Mira za “Exkluziv”.

Ceo prilog možete pogledati ovde.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MAMA FOLK PEVAČICA, A ĆERKA STUDENT MEDICINE Mira Škorić: Živa sramota, zna dve-tri moje pesme!

Izvor: Kurir, 07.Maj.2016

...Za razliku od njene majke, njena naslednica ne voli da se pojavljuje javno sa mamom.."Evo sad je molim da poziramo za jednu ozbiljnu novinu i da se stilizujemo, da ličimo jedna na drugu Ona se ne stidi, ali nije fan ničiji", rekla je Škorićka..Mira kaže da njena ćerka čak ni ne sluša njenu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.