Maltretirala, tukla i bacala decu: Ispovest majke, koja je SNIMILA BAHATU VASPITAČICU iz Zvečanske!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 06:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Maltretirala, tukla i bacala decu": Ispovest majke, koja je SNIMILA BAHATU VASPITAČICU iz Zvečanske!

Đ. A. radnica Centra u Zvečanskoj, maltretirala je mališane, nije ih izvodila, smenu je provela viseći na telefonu, a jedno dete koje je ostavila bez nadzora, umalo nije palo sa pulta, svedoči M.J.

- Primetila sam da se vaspitačica ponaša neprimereno i bezobrazno prema mališanima. Jedan dan nije iznosila decu iz krevetaca, bila je zamračena prostorija, a ona je skoro celu smenu provela razgovarajući telefonom. Nije ih ni izvodila, nije im davala igračke, nije im puštala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni crtaće, a kada sam videla da je jednoj bebi lupila šamar, morala sam da reagujem.

Ovako počinje priču majka M. J. koja je prilikom posete svom detetu, snimila i raskrinkala suspendovanu medicinsku sestru.

- Obratila sam se jednoj od koordinatorki i upozorila na vaspitačicino ponašanje, rečeno mi je da će to biti preneto glavnoj sestri i da će joj skrenuti pažnju, kao i da je ona nova. Upozorila sam i na to da je jedno dete bez nadzora na pultu za previjanje. Nije je bilo nekoliko minuta, dete umalo nije palo sa pulta - priseća se ona.

Kako kaže, narednog dana, kada je napravila snimak, vaspitačica je došla u drugu smenu vidno besnija i bahatija.

- Nosila je dete sa snimka u desnoj ruci, a levom rukom u prolazu ošamarila drugo dete koje je stajalo u krevecu. To dete je palo i plakalo, a ona se nije ni okrenula. To me je uznemirilo i uplašilo, brzo sam postavila telefon na snimanje na staklo koje deli te dve sobe, a ja sam se sakrila - priča nam ona.

Nakon što je pregledala snimak, usledio je još veći šok, posumnjala je na prodaju dece zbog toga što je vaspitačica fotografisala jednog mališana.

- Nisam smela da prijavim nekome u Centru za slikanje jer sam se uplašila da je možda još neko umešan u to. Rekla sam im da me pozovu kada moje dete izađe i da treba da im nešto važno kažem. Međutim, taj poziv nije usledio! Inače, način na koji je nosila dečaka za mišicu kao da je džak i način na koji ga je bacila blag je u poređenju sa onim kako je bacala drugu decu sa mnogo veće visini i neprijatnijim zahvatima.

Kako kaže, pokretu Levijatan se obratila verujući da će oni pomoći i nešto preduzeti. Sama se prijavila policiji i sve ispričala.

- Smatram da sam snimajući krivično delo uradila pravu stvar. Toj deci je bila ugrožena bezbednost. Toj vaspitačici treba zabraniti rad sa decom!

Pogledajte rezultate

Ovo je 20 najvećih skandala Borisa Džonsona, a prvi na listi je POVEZAN SA SRBIJOM (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNA ISPOVEST MAJKE KOJA JE SNIMILA VASPITAČICU U ZVEČANSKOJ: Šamarala je i tukla drugu decu! Postavila sam telefon da je snimim, a kada sam pogledala snimak tek je usledio ŠOK!

Izvor: Kurir, 25.Jul.2019

Đurđija Alempijević, radnica Centra u Zvečanskoj, maltretirala je mališane, nije ih izvodila iz prostorije, smenu je provela viseći na telefonu, a jedno dete koje je ostavila bez nadzora umalo nije palo sa pulta, svedoči za Kurir M. J.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.