Maloletnik koji je nosio vešala na protestu pušten iz pritvora

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik koji je nosio vešala na protestu pušten iz pritvora

Maloletnik koji je priveden zbog toga što je na potestu u subotu nosio maketu vešala pušten je iz pritvora, javila je večeras televizija N1.

Kako je prenela TV N1, mladić je u pritvoru bio pet dana, a ispred Centralnog zatvora sačekali su ga majka, advokati i poslanik Dveri Srđan Nogo.

Advokati maloletnog mladića su za TV N1 rekli da je odluka da on provede sve ovo vreme u zatvoru "skandalozna" i da država to nije smela da uradi.

Rekli su da mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nije jeo nekoliko dana, da je bio u strahu i da mu nije bilo jasno zašto se tu nalazi, kao ni šta je posledica njegovog pritvaranja.

Majka maloletnika je prethodno uputila pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a u izjavi za N1 rekla je da je uplašena za "budućnost svog sina".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mladić koji je nosio vešala na protestu pušten iz pritvora

Izvor: Radio 021, 08.Feb.2019

Maloletni mladić koji je priveden zbog toga što je na potestu u subotu nosio maketu vešala, pušten je na slobodu...Mladić je u pritvoru bio pet dana, a ispred Centralnog zatvora sačekali su ga majka, advokati i narodni poslanik Srđan Nogo...Advokati mladića rekli su za N1 da je odluka da on provede...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.