Maloletnici u Podgorici kamenovali voz sa Fijatovim vozilima

Izvor: Blic, 11.Jun.2013, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnici u Podgorici kamenovali voz sa "Fijatovim" vozilima

Crnogorska policija podnela je danas krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika iz Podgorice, koji su osumnjičeni da su kamenovali teretni voz, koji je prevozio putnička vozila "fijat 500L" iz Kragujevca, a tom prilikom oštećena su dva automobila.

Uprava policije Crne Gore je navela da su V.L. (15) i B.S. (17) iz Podgorice, mestu Balijače, u blizini nadvožnjaka, kamenjem gađali teretni voz koji saobraća na relaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kragujevac-Bar, a koji je prevozio putnička vozila "fijat 500L".

Kamenovanjem voza nastala su oštećenja na dva vozila - na jednom automobilu ulubljenja su vrata, a na drugom je oštećen branik, saopštila je crnogorska policija.

Dodaje se da je krivična prijava protiv dvojice maloletnika podneta Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su, na štetu firme "Fijat automobil Srbija", počinili krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Pročitajte još: Policija (još) ne istražuje grupu anarhista koja poziva na grebanje... Kragujevac oblepljen plakatima: Pozivaju na grebanje "fijata" Fijat: Oštećenje vozila izolovan slučaj

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PG: Kamenovan voz sa fićama

Izvor: B92, 11.Jun.2013

Podgorica -- Crnogorska policija podnela krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika, osumnjičenih da su kamenovali teretni voz, koji je prevozio vozila "fijat 500L"...Uprava policije Crne Gore je navela da su V.L. (15) i B.S. (17) iz Podgorice, u mestu Balijače, u blizini nadvožnjaka, kamenjem gađali...

Nastavak na B92...

Podgorica: Kamenovan voz sa "Fijatovim" vozilima

Izvor: Akter, 11.Jun.2013

Crnogorska policija podnela je krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika iz Podgorice, koji su osumnjičeni da su kamenovali teretni voz, koji je prevozio putnička vozila "fijat 500L" iz Kragujevca

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.