Maloletnici pokušali da opljačkaju menjačnicu u Novom Sadu

Izvor: B92, 27.Okt.2017, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnici pokušali da opljačkaju menjačnicu u Novom Sadu

Novi Sad -- Jedan devetnaestogodišnjak i dvojica maloletnika uhapšeni su pošto su pokušali da opljačkaju jednu menjačnicu u Novom Sadu, saopštila je policija.

Sumnja se da je šesnaestogodišnji Novosađanin, uz pretnju nožem, pokušao da oduzme novac od službenice menjačnice, dok su S.N. (19) i jedan petnaestogodišnjak bili ispred objekta, navela je policija.

Kada se oglasio alarm, sva trojica su pobegla, ali je policija odmah uhvatila šesnaestogodišnjaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a ubrzo i njegove saučesnike.

U saopštenju se dodaje da se sumnja da su oni proteklih dana počinili još dva krivična dela - razbojništvo i tešku krađu.

Oni se terete da su, takođe uz pretnju nožem, oduzeli novac od prodavačice u prodavnici na Limanu, i da su provalili u prodavnicu na Klisi iz koje su, kako se sumnja, odneli raznu robu.

S.N. je po odobrenju javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati, a protiv maloletnika biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.