Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2019, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mališan iz Splita izdahnuo na rukama majke i trenera

SARAJEVO - Dječak, član Akademije fudbala ''Srđan Mladinić iz Splita'', preminuo je danas prilikom skoka u bazen jednog hotela u sarajevskom naselju Ilidža. Iako se odmah posumnjalo da je riječ o utapanju, ispostavilo se da je mališan doživio srčani udar! Ovu informaciju za ''Dnevni avaz'' potvrdio je Almir Prguda, direktor fudbalskog turnira ''Šampion Junior Kup 2019'' na koji je sa svojim klubom stigao i nesretni Splićanin.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U bazenu u sarajevskom naselju Ilidža utopio se dečak iz Splita

Izvor: Beta, 10.Jan.2019

U bazenu u sarajevskom naselju Ilidža večeras se utopio dečak iz Splita, objavio je Dnevni avaz.Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo naveli su da je policija na terenu i da obavlja uvidjaj.Prema nezvaničnim informacijama, dečak je član Akademije fudbala "Srdjan Mladinić" iz Splita, a u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.