Mali: Vasić primer kako se žrtvuje za Beograđane

Izvor: Mondo, 13.Jan.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Vasić primer kako se žrtvuje za Beograđane

Mića Vasić, radnik Beogradskog vodovoda i kanalizacije koji je učestvovao u spasavanju prilikom pada kabine kamiona sa vozačem na Ostružničkom mostu, primer je požrtvovanosti zaposlenih u komunalnom sistemu grada.

Foto: Beoinfo

Vozač dizalice Vasić, koji će biti nagrađen, pre dva dana se našao na mestu nesreće do koje je došlo zbog sudara dva kamiona i ponudio se predstavnicima policije da svojom dizalicom izvuče kabinu iz Save i time pomogne u spasavanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Na odmor u Vrnjačku banju

"Mi smo ponosni na naše radnike u svim javnim komunalnim preduzećima, a posebno na one koji hrabro i predano rade svoj posao i ponekad se izlažu rizičnim situacijama. Vasić je svojevoljno ponudio pomoć i ostao na licu mesta dugo nakon završetka radnog vremena. Odlučili smo da ga nagradimo promocijom u preduzeću, malom novčanom naknadom u skladu sa mogućnostima i sa sedam dana odmora u odmaralištu preduzeća u Vrnjačkoj Banji", rekao je Mali.

Gradonačelnik je u Starom dvoru pozdravio gest radnika koji već 20 godina radi u tom javnom preduzeću Grada Beograda i istakao da njegov primer može da posluži kao motivacija i drugim zaposlenim radnicima u komunalnom sistemu Grada.

Gradonačelnik je kazao da to nije jedini primer požrtvovanosti naših radnika, ali da je grad odlučio da ga nagradi pošto daje lep primer i podsticaj drugima.

Mali je istakao da su na ovom poslu bili angažovani i radnici drugih komunalnih preduzeća, kao što su Gradska čistoća i Beograd-put.

"Na nama je da učinimo sve da komunalni sistem dobro funkcioniše i da nagradimo one koji ga unapređuju, kao i da promovišemo te pojedince", rekao je Mali poželevši Vasiću mnogo sreće u daljem radu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.