Mali: Očekujemo bar dve ponude francuskih kompanija za sređivanje deponije u Vinči

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jun.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Očekujemo bar dve ponude francuskih kompanija za sređivanje deponije u Vinči

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da 13. jula očekuje bar dve ponude francuskih kompanija za projekat sređivanja deponije u Vinči, odnosno za izgradnju postrojenja za proizvodnju energije iz đubreta, saopštila je Gradska uprava.

On je danas primio u oproštajnu posetu ambasadorku Francuske Kristin Moro sa kojom je razgovarao o projektima koje Grad Beograd trenutno radi sa preduzećima i kompanijama iz Francuske.

Kako je najavio, u nerednih par dana >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << treba da budu završeni svi detalji sporazuma o razumevanju za početak studije izvodljivosti za izgradnju beogradskog metroa.

U Beogradu, kako je rekao Mali, trenutno ima više od 500 aktivnih gradilišta i da se radi na uređenju grada, sređivanju fasada i pretvaranju centra u pešačku zonu.

"Samo ove godine sređđujemo oko 180 fasada i svaka od njih će imati dekorativno osvetljenje. Time menjamo sliku našeg grada nabolje i Beograd činimo lepšim i kvalitetnijim mestom za život", istakao je gradonačelnik.

On je sa francuskom ambasadorkom razgovarao i o izgradnji francuske škole na području projekta "Beograd na vodi".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mali i francuska ambasadorka o deponiji, metrou, školi

Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2017

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da 13. jula očekuje bar dve ponude francuskih kompanija za projekat sređivanja deponije u Vinči, odnosno za izgradnju postrojenja za proizvodnju energije iz đubreta, saopštila je Gradska uprava...On je danas primio u oproštajnu posetu ambasadorku...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.