Mali: Izgradnja putne infrastrukture pokreće srpsku ekonomiju

Izvor: Danas, 14.Avg.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Izgradnja putne infrastrukture pokreće srpsku ekonomiju

Ministar finansija u Vladi Srbije Siniša Mali rekao je danas da ulaganje u putnu infrastrukturu pokreće srpsku ekonomiju, te da se otvaranjem deonice Koridora 11 od Obrenovca do Ljiga, ostvaruje višedecenijski san građana Srbije. Članak Mali: Izgradnja putne infrastrukture pokreće srpsku ekonomiju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gligorov za Peščanik o Chatham House pravilima

Izvor: Danas, 14.Avg.2019

Takozvana Chatham House pravila se koriste kada se vode politički razgovori, najčešće u međunarodnom kontekstu, gde učesnici ili novinari, ako su prisutni, mogu da citiraju šta je rečeno, ali ne i ko je šta rekao. Članak Gligorov za Peščanik o Chatham House pravilima se pojavljuje prvo na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.