Makedonski sud potvrdio optužnicu u slučaju Reket

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonski sud potvrdio optužnicu u slučaju Reket

Skoplje -- Krivični sud u Skoplju potvrdio je optužnicu protiv Bojana Jovanovskog Bokija 13, razrešene specijalne tužiteljke Katice Janeve i Zorana Milevskog.

Oni su optuženi u slučaju "Reket."

Odluka da odbaci prigovore troje optuženih i da u potpunosti odobri optužnicu koju je podnelo Tužilaštvo za organizovani krminal Severne Makedonije doneta je na zatvorenoj sednici sudskog saveta za ocenu optužnice i bez prisustva stranaka.

Kako je saopšteno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na to rešenje nije dozovoljeno pravo na žalbu, a nakon što bude formiran krivični predmet i izabran sudija elektronskim putem, biće zakazana javna rasprava.

Optužnica njih troje tereti da su od novembra prošle godine do aprila ove godine izvukli 1,55 miliona evra od jednog od najbogatijih Makedonaca Jordana Kamčeva, u zamenuza to da mu se "olakša pozicija" u predmetu Specijalnog tužilaštva "Imperija".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTVRĐENA OPTUŽNICA U SLUČAJU REKET: Odbačeni prigovori Bokija 13 i Katice Janeve

Izvor: Kurir, 08.Nov.2019

Krivični sud u Skoplju potvrdio je danas optužnicu protiv Bojana Jovanovskog - Bokija 13, razrešene specijalne tužiteljke Katice Janeve i Zorana Milevskog u slučaju "Reket".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.