Majka ugušila novorođenče posle porođaja u Čajetini?

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka ugušila novorođenče posle porođaja u Čajetini?

Da li je Slađana T. (34) iz Čajetine pre nekoliko dana, u kući u kojoj je stanovala i gde se sama porodila, ugušila svoju tek rođenu bebu biće poznato posle rezultata odbukcije.

Slađani T. nije određen pritvo usled nedostatka dokaza. Za sada se samo sumnjiči sa teško ubistvo.

Još je misterija šta se događalo u kućerku na obodima zlatiborske varoši. Tek prvi rezultati istrage pokazuju da je dete rođeno živo, iako Slađana T. tvrdi suprotno.

Slađanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i dete bez znakova života zatekao je muškarac za koga je osumnjičena Zlatiborka rekla da je bio njen intimni prijatelj i da su planirali brak. On je i prijavio slučaj policiji.

Kako je Slađana T. navela, u trenucima kada se porađala onesvetila se, srušila na pod, rekla da je pala preko deteta. Još uvek se ne zna koliko je prošlo od trenutka porođaja do momenta kada je u kuću došao Slađanin nevenčani muž i zatečen prizorom mrtvog deteta kraj lokve krvi pozvao policiju i hitnu pomoć.

Slađana T. posle saslušanja upućena je u užičku bolnicu zbog gubitka krvi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čajetina: Ubila bebu po rođenju!

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2014

UŽICE - Slađana T. (34) iz Čajetine pritvorena je zbog sumnje da je 8. aprila ugušila svoju tek rođenu bebu, u kući na periferiji ove opštine. Slučaj je otkriven kada je osumnjičena, nekoliko dana posle porođaja, zatražila lekarsku pomoć. - Obdukcija će dati odgovor na pitanje da li je reč...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.