Majka učenice posle pucnjave u školi na Vračaru: Ubijeni čuvar se srušio pred njom

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 11:02

Majka učenice posle pucnjave u školi na Vračaru: "Ubijeni čuvar se srušio pred njom"

Učenik 7. razreda pucao je na đake, profesorku i čuvara u školi, posle čega je uhapšen, a đaci i roditelji uznemireni su i u šoku zbog stravičnog događaja.

Majka jedne od učenica ispričala je za TV Prva da je od brata saznala da je došlo do stravične pucnjave, posle čega se hitno uputila ka školi na Vračaru.

"Čuli smo da je jedna nastavnica upucana i da se bori za život, i da je upucano više dece, nemam više informacija...", započela je uznemirena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << majka.

Kako je rekla, brat joj je se javio jutros, rekavši da je bila neka pucnjava u školi.

"Posle toga sam odmah došla, tu je bila policija. Tresla sam se... Nisu nam dozvoljavali da prođemo, ali sam samo pitala da mi kažu koje je dete upucano, a posle se saznalo da ih je bilo više", rekla je uznemirena majka.

Kako je dodala, posle su saznali da je čuvar preminuo.

"Ćerka me je posle zvala, rekla je da je bezbedno, i ispričala šta se desilo. Bili su na fizičkom, tad je bila pucnjava, a kad se popela gore za sledeći čas, videla je kako se obezbeđenje srušilo pred njom i odmah se vratila nazad. Uplašila se i pobegla", navodi majka učenice.

Kako dodaje, dečak koji je pucao išao je jedno polugodište zajedno s njom, a ćerka je rekla da je bio miran.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.