Majka sa Kosova ne prestaje da kuka: Sina joj sahraniše bez nje, a pre 30 godina je imala još jedan stravičan gubitak

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 22:41

Majka sa Kosova ne prestaje da kuka: Sina joj sahraniše bez nje, a pre 30 godina je imala još jedan stravičan gubitak

D.J., iz sela Stanulovići u optšini Brus na administrativnoj liniji sa Kosmetom sahranjen je danas popodne na seoskom groblju kod mesta zvano Hrast.

D.J. je preminuo u niškom KBC gde je protekle nedelje prebačen iz Kliničkog centra u Kosovskoj Mitrovici a gde je poslednjih mesec dana kao bubrežni bolesnik dovožen tri puta nedeljno vozilom Hitne pomoći iz Leposavića.

Iako je prostorno živeo u selu na području opštine Brus, D.J. se lečio u opštini Leposavić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je bio prijavljen zbog blizine, a u zaseoku Trešnjica živeo je sa majkom Jovankom gde je njihovo domaćinstvo jedino u tom zaseoku dok je i selo Stanulovići uglavnom nenaseljeno.

Iako se lečio na Kosmetu zbog blizine, njegovo telo iz kapele niškog KBC preuzelo je danas JKP iz Brusa koje je i po svim propisima obavilo sahranu kojoj zbog samoizolacije nije prisustvovala njegova majka, a koja ne prestaje da kuka za preminulim sinom pogotovu što je pre trideset i nešto godina ostala bez još jednog deteta, sina koji je zbog tumora na mozgu preminuo u sedmom razredu osnovne škole u Leposaviću.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.