Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2021, 15:05

Majka Nine Rađenović, poginule u Petrovaradinu, pozvana na saslušanje

Zorica Rađenović, majka Nine Rađenović, devojke koja je 6. juna poginula u saobraćajnoj nesreći u novosadskom naselju Petrovaradin, dobila je poziv za saslušanje za utorak, 26. oktobar 2021. u policijskoj stanici Petrovaradin, radi “prikupljanja obaveštenja u predistražnom postupku zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje”. Zorica Rađenović rekla je za N1 da će na saslušanje otići, iako ne zna o čemu je reč, odnosno koji su razlozi zbog kojih joj je ovaj poziv upućen.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Majka nastradale Nine Rađenović dobila poziv na saslušanje zbog protesta u Petrovaradinu

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2021

Zorica Rađenović, majka Nine Rađenović koja je nastradala u Petrovaradinu, pozvana je na saslušanje u utorak, povodom "nasilničkog ponašanja na javnom skupu".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.