Maja i Kajli nose hit kupaći za leto 2019 (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2019, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja i Kajli nose hit kupaći za leto 2019 (FOTO)

Već znamo koja boja kupaćeg kostima će biti hit leta 2019. Nose je svetske lepotice poput Kajli Džener, a na našoj pevačici Maji Berović izgleda brutalno seksi.

Iako je tek počelo proleće, sa prvim toplim danima već smo počeli da razmišljamo o novom bikiniju u kom ćemo se za par meseci baškariti na nekoj plaži. Ako ste se pitali koji trendovi će biti aktuelni, pevačica Maja Berović nam je već dala odgovor na to pitanje. I spremite se, jako je seksi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
z e l e n o v o l i m t e

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Mar 18, 2019 at 3:08am PDT

Reč je o neon zelenom bikiniju koji će biti apsolutni hit leta 2019, a na Maji izgleda apsolutno senzacionalno.

Da će ova boja kupaćeg biti najveći hit potvrdila nam je i Kajli Džener koja je još u januaru pozirala sa ćerkicom Stormi i drugaricom, a sve tri nose neon kupaći.

MY GIRL

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jan 18, 2019 at 10:30am PST

Osim što fenomenalno ističe preplanuli ten, kupaći kostim u neon boji je proveren recept da na plaži budete najprimećeniji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.